14. децембар Нови Сад, СПЕНС

Познат је цео програм и већ је подељено преко осам хиљада бесплатних улазница за ОПЕНС поклон концерт, који ће бити одржан 14. децембра у великој дворани СПЕНС-а у Новом Саду.

Прослава ће, као и све активности ОПЕНС-а, бити бесплатна за све, уз обавезну претходну регистрацију на  http://bit.ly/OPENS_poklon_koncert.

Европска концертна атракција и глобално најуспешнији бенд са Балкана, Дубиоза колектив, предводиће програм ОПЕНС журке, чиме ће уз огроман набој позитивне енергије бити прослављена година младих у Новом Саду! Уз Дубиозу наступиће и британски продуцентски двојац One Bit, који у Нови Сад доносе своје енергичне хитове, “Мy Wаy” са Noah Cyrus и “Between You and Me” са Louis. На концерту организованом у име прославе године титуле Омладинске престонице Европе до раних јутарњих сати атмосферу ће довести до усијања и једна од најактуелнијих поп певачица домаће сцене, Бојана Вунтуришевић и хитмејкерка златног додира Сара Јо, те београдски двојац Divolly & Markward, као и новосадски roots-reggae хероји KILLO KILLO banda.

Током 2019. године ОПЕНС је постао синоним за отворена врата кроз која су трансфер енергије, знања, искуства, информација, ојачали капацитете младих људи.

Захваљујући титули Омладинске престонице Европе, велики број организација посвећених младим људима је реализовао значајан број пројеката, уз подршку волонтера и, на првом месту, Новосађана свих узраста, без чије добре енергије ни један догађај не би имао смисла.

Велика зимска ОПЕНС журка биће одржана управо у жељи да велики број покренутих пројеката постане и остане новосадска традиција!

Видимо се!

Коментари су затворени.