Дана, 27.9.2018. године у 13,00 сати у Прес центру ЈП ,,Спортски и пословни центар Војводина” одржана је конференција за новинаре поводом отварања националног центра у стоном тенису за жене који званично од 1. октобра почиње са радом у стонотениској сали СПЕНС-а.

На конференцији се присутнима обратио наш најбољи стонотенисер и председник стонотениског савеза Србије Александар Каракашевић, који је пре неколико дана освојио своју 13-у медаљу на великим такмичењима, бронзано одличје на Европском првенству у Аликантеу.

Овај догађај завређује посебну пажњу јер женска стонотениска репрезентација Србије постиже изузетно запажене резултате на међународним такмичењима, а први пут ће у Србији све наше најбоље стонотенисерке током целе године тренирати на једном месту.

Остали саговорници на конференцији били су: председник градског спортског савеза Града Новог Сада господин Владимир Шишка, директор ЈП ,,СПЦ Војводина” господин Милан Јарић, председник СТК Нови Сад господин Дан Фрациле, као и најбоља јуниорка Европе, освајачица Топ 12 сениорки Србије и учесница Олимпијских Игара младих у Аргентини Сабина Шурјан, која је једна од чланица у новоотвореном Националном стонотениском центру за жене у Новом Саду.

Остави Коментар

Ваша Е-Маил адреса неће бити објављена.

Можете користити ове HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*