Након акустичног концерта у фебруару, Кербер поново наступа пред новосадском публиком у свом добро познатом електричном аранжману.

Легендарни састав Кербер ће одржати још један концерт у Новом Саду – у Малој дворани Спенс-а, 12. децембра у 20:30 сати.

Хитови попут Ратне игре, Небо је мало за све, Боље да сам друге љубио, Мама тата …и други, овога пута загрмеће својим добро познатим електричним звуком!

,,Група Кербер је активна на музичкој сцени више од 30 година. Назив групе је име бића из грчке митологије, троглавог пса са змијским репом који чува улаз у подземни свет. На врата југословенске рок сцене група је ушла 1983. године победом на чувеном Омладинском фестивалу у Суботици, где су се пре њих афирмисали бендови попут „Идола”, „Филма” и других. Прве концерте група је одржала у нишким клубовима, а често је била и предгрупа Галије. Албум првенац „Небо је мало за све” снимљен је половином 1983. године. Њихови концерти у то време су били карактеристични по Соси, који је свирао гитару у облику секире, а на бини је гутао и бљувао ватру. Тридесет година касније бенд и даље пуни хале и велики концертне просторе широм Србије.”

Карте су у продаји на благајни Спенса-а и Gigs Tix продајној мрежи.

Цене улазница су:
Партер – 1.100
Галерија – 1.100
Трибине – 1.300

Коментари су затворени.