Велика дворана, 21. децембар 2022. у 21 сат

“Нађи нову љубав”, “Лажов ноторни”, “Прејако”, “Кад љубав закасни”, “Лагала је граде” хитови су који ће поново одјекивати Великом двораном, јер ће један од најпознатијих певача народне музике, Саша Матић наступити у Новом Саду.

После скоро пет година када је одржао свој концерт у Спенсу, Саша Матић поново ће приредити незаборавни спектакл за све своје обожаваоце.

Године 2018, Саша Матић наступио је у препуној хали Спенса, концерт је био распродат у рекордном року, због чега носи епитет једног од најтраженијег у последњих десет година у Новом Саду.

Први албум је објавио 2001. године и одмах је стекао широку популарност. У Дому синдиката јуна 2001. са само једним албумом одржао је свој први солистички концерт у Београду. После објављеног трећег албума, 2003. одржао је концерт пред пуним Сава центром, а марта 2012. у истој дворани одржао је два концерта. Концертима у Београдској арени и Сава центру 2016. године обележио је петнаест година каријере. Исте године одржао је концерте у Загребу, Сарајеву и Тузли.


Победио је на Будванском фестивалу 2003. и на првом Гранд фестивалу 2006. године. Снимио је албум „Незаборавне” 2010. године са песмама: Зајди зајди, Стани стани Ибар водо, Чудна јада од Мостара града, Емина, Јовано Јованке, Што те нема…

Улазнице су у продаји преко  GIGS TIX продајне мреже.

Коментари су затворени.