Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ Нови Сад обавештава грађане да у петак, 8.5.2020. године почиње са радом трговачки део објекта.

Објекат ће за посетиоце бити отворен према редовном радном времену: радним данима од 6,00 до 22,00, а викендом од 8,00 до 22,00 сата.

У складу са Одлуком Владе Републике Србије о наставку рада тржних центара, предузели смо све превентивне мере, како би се посетиоци и корисници услуга осећали безбедно у нашем објекту.

Извршили смо детаљно чишћење и дезинфекцију свих просторија, ходника, лифтова и гаража, као и свих заједничких површина у целом објекту.

Поред прописа о поштовању мера социјалног дистанцирања и појачане дезинфекције простора, постављене су дезобаријере на свим улазима у трговачком делу објекта.

Обавестили смо све закупце трговачког простора да за њих такође важе посебне мере, у вези са бројем корисника, социјалном дистанцом, али и обавезно коришћење заштитне опреме како за примаоце, тако и за даваоце услуга. Сваки локал дужан је да води рачуна о броју људи који улазе, као и о томе да ли се купци и запослени придржавају мера заштите.

 Од 4.5.2020. године  раде угоститељски објекти и теретане.

Коментари су затворени.