ПРОШЛОГОДИШЊИ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР НОВОГ САДАБАЧКА ОПЕН 2019“

Победници турнира:
ЉИЉАНА ГОЛОЧОРБИН  КК Врбас
АДРИАН ЛОНЧАРЕВИЋ  КК Сегедин – Мађарска

Врбашанка Љиљана Голочорбин победила је са 550 бодова, 22 више од Зрењанинке Вишње Живановић на другом, односно 30 бодова више од Меланије Колбас чланице Алименте на трећем месту.

Лончаревић је са 594 чуња до титуле стигао у драматичној и до последњег бацања неизвесној завршници, са само три чуња вишка у односу на другопласираног Горана Остојића из Београда, док је државни првак, такође Београђанин Слободан Симоновић такмичење завршио на трећем месту са пет чуњева слабијим резултатом од победника Лончаревића.

Награде је уручио председник КСВ Радован Шуњка.

Међународно такмичење (208 наступа, од тога 60 женских) организовали су чланови Куглашког клуба „Бачка“ Нови Сад, уз свесрдну подршку Јавног предузећа  ,,Спортски и пословни центар  Војводина” у чијој је куглани одржано такмичење и под покровитељством града Новог Сада.

Након доделе признања, у име организатора Турнира, преседник клуба Рајко Рајак захвалио се  куглашицама и куглашима из Словеније , Републике Српске, Хрватске, Мађарске, Аустрије и Србије уз позив да и наредних година поново учествују на Турниру и на тај начин ово такмичење учине традиционалним спортским надметањем.

Коментари су затворени.