У току су припреме за почетак нове сезоне купања на отвореном базену СПЕНС-а и комплексу отворених базена СЦ ,,Сајмиште“.

Извршене су све неопходне стандардне процедуре, које се примењују пре сваке сезоне и донета су документа о Утврђивању испуњености прописаних услова за отварање и почетак рада отворених базена за ову сезону, као и Одлука о начину рада базена за лето 2021. године.

Почетак летње сезоне и почетак рада отворених базена СЦ “Сајмиште” (ул. Новосадског сајма бр. 37) планира се у периоду од 11. до 15.6.2021. године, а отвореног базена уз објекат ЈП “Спортски и пословни центар Војводина” (ул. Сутјеска бр. 2) од 4. до 8.6.2021. године, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера предострожности и заштите.

Ових дана се реализују технички прегледи, провере исправности плочица и инсталација, након чега ће почети пуњење отвореног базена на обе локације.

Наведено представља стандардну процедуру, која се примењује годинама уназад, пре почетка сваке нове сезоне купања на отвореним базенима.

У складу са чланом 26. Одлуке о обављању комуналне делатности одржавање јавних зелених површина позвана је надлежна комисија да изврши преглед базена на СЦ „Сајмиште“ и отвореног базена СПЕНС-а и сачини извештај о испуњености прописаних услова за отварање и почетак рада поменутих базена.

Када се заврши овогодишња летња сезона на отвореним базенима СПЕНС-а биће реализована санацијa плаже отвореног базена са трибинским простором.

Коментари су затворени.