Друга по реду додела новчане помоћи породицама са троје и више деце, у оквиру годишње заједничке кампање новосадског “СОС таксија” и Удружења “Маме Новосађанке” под називом ,,Да нас буде више”, одржана је данас у Прес центру JP ,,Спортски и пословни центар Војводина “.

Помоћ по 10.000,00 динара добило је 9 породица. Међу породицама које су данас примиле помоћ, осим оних са троје, била је и једна породица са четворо, једна са петоро, а једна са чак седморо деце.

Подсетимо, прва у низу акција одржана је 16. маја, када је првих 8 породица, које су изабране од стране Удружења “Маме Новосађанке”, добило бесповратну донацију у износу од 10.000 динара, а свакој од породица помоћ су лично уручивали таксисти, возачи “СОС таксија”, а тако је било и овог пута.

У оквиру кампање “Да нас буде више”, придружила се још једна фирма, која овог пута обезбедила донацију за једну породицу.

Фирма “СОС такси” Нови Сад већ дуго је друштвено одговорна организација, а са Удружењем „Маме Новосађанке“ до краја године планира још четири акције помоћи око 40 породица, а са овом пословном праксом желе да наставе и наредне године.

 

Остави Коментар

Ваша Е-Маил адреса неће бити објављена.

Можете користити ове HTML тагове и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*