Н О В О С А Д С К А   З И М А

И ДЕЧИЈИ ФЕСТИВАЛ 

Од 24. децембра 2019. године почињу СПЕНСОВИ НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМИ.


Од 24. до 30. децембра 2019. године у простору централног хола СПЕНСА, на првом спрату објекта одржава се продајна изложба НОВОСАДСКА ЗИМА.

На овој манифестацији представиће се креативни појединци или удружења, сви који кроз своје производе, предмете вредне пажње, желе да представе себе и свој рад Новосађанима.

Сваки дан од 8,00 до 20,00 СПЕНС ће бити место са најбољом понудом за куповину поклона, од књига, рукотворина, накита, украса, новогодишњих цветних аранжмана, до дивних производа уметничких заната и слатких ђаконија.

 

ДЕЧИЈИ ФЕСТИВАЛ, ће се ове године одржати од 26. до 28. децембра 2019. године на првом спрату објекта у термину од 17,00 до 20,00 сати.

Планирамо да и ове године разноврсним програмом кроз игру, песму и забаву “напунимо” емоцијама срца свих посетиоца фестивала, а то су баке и деке, маме и тате, другари из школе, комшије.

За добру атмосферу побринуће се деца хора Звончићи, Основне музичке школе ,,Јосип Славенски“, плесног клуба Mantok, Diva, Zumba kids, Мале школе глуме Клиса и Сремска Каменица и КУД Велико коло.

 

Коментари су затворени.