Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ и Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама Града Новог Сада позивају Вас на хуманитарну изложбу и аукцију минијатура, која ће бити свечано отворена у среду, 23. јуна 2021. године у Галерији МАЦУТ у 18,00 сати.

Удружење је хуманитарна, невладина, нестраначка и непрофитна организација која окупља особе са интелектуалним тешкоћама коју су основали родитељи деце са сметњама у развоју ради међусобне помоћи.

Градска управа несебично пружа подршку и финансира Удружење протеклих 16 година.

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ као друштвено одговорно предузеће решено је да својом подршком, скрене пажњу јавности на неопходну солидарност и помоћ оваквим удружењима и сличним организацијама.

Све своје расположиве капацитете ставили смо на располагање Удружењу у реализацији хуманитарне изложбе и аукције минијатура. Продајом ових уметничких дела скупићемо новчана средства, као помоћ за редовну делатност корисника овог удружења.

Позивамо Вас да  покажете своју солидарност и у среду, 23. јуна учешћем у аукцији помогнете да овај хуманитаран фонд буде што већи.

Предмет аукције су минијатуре академских сликара из целе Србије, пријатеља Удружења.

Свечаности ће присуствовати Милан Ђурић, заменик Градоначелника Новог Сада, Далибор Рожић, члан Градског већа за културу и Драган Стајић, члан Градког већа за здравство.

Више о свакодневним активностима Удружења можете сазнати на фејсбук страници https://www.facebook.com/udruzenjemnro.novisad или контактом са Катарином Вукелић, 062/ 496 184 и mail: mnrons@gmail.com председницом Удружења.

Коментари су затворени.